قبل از افتتاح روز و بعد از عزیمت آخرین مشتری ها ، دو عملیات بسیار مهم انجام می شود: آماده سازی رستوران برای افتتاح آن و بستن رستوران پس از بازگشت آرامش. با توجه به اینکه ویروس COVID-19 نظافت و بهداشتی رستوران را در اولویت اصلی خود قرار داده است ، مدیران باید اطمینان حاصل کنند که کارمندان به طور مداوم محل کار را برای همه تمیز و ایمن نگه دارند. چک لیست های باز و بسته ابزارهای مفیدی هستند که کارکنان را به مسئولیت پذیری تشویق می کنند و از روان بودن مدیریت روزانه رستوران اطمینان می دهند.


تحلیل فست فود رستوران رستوران ,افتتاح ,برای افتتاح منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فال حافظ دوستت دارم نفسم❤ اسمان چشم هایت Webmoney عکاس شو Transla یه کتاب خووووب